tafelvoetbal

 Home
 Voetbaltafels
 Links
 Contact

 ABC Kicker
 Bifuca
 Billkros
 Bonzini
 Carlos
 Carrom
 Deutscher Meister
 FAS
 Fireball
 Great American
 Garlando
 Jupiter
 Original Kicker
 Leonhart
 Longoni
 Lowen
 Murrey
 Presas
 Roberto Sport
 Rosengart
 Royal Star
 Rene Pierre
 Saarland Kicker
 Sardi
 Segarsa
 Shelti
 Soccer
 Stella
 Sulpie
 Topper
 Tornado
 Torpedo
 Unicorn
 Val

Voetbaltafels Royal Star

Royal Star

RoyalStar Voetbaltafels, Koekelare, België.
www.royalstar.be

In enkele jaren is Royal Star erin geslaagd de belgische markt te betreden met een goede prijs/kwaliteits-verhouding. De tafel is afgewerkt in een houtsoort van technisch hoge kwaliteit (multiplex). Zoals bij de Jupiter tafels zijn de kanten en hoeken mooi uitgewerkt om de bal actief binnen te houden en zodoende het spel niet onnodig te vertragen. Verchroomde stangen (JGC). houten poppetjes en houten handvatten worden gebruikt. Stalen onderstel dat makkelijk kan worden uiteengenomen in kleinere modules voor transport (bv. door trappenhuis) en terug ineengestoken.
De tafel is afgewerkt met een hoge zin voor perfectie en dat zorgt ervoor dat ze er ook mooi uitziet.

Royal Star

De tafel heeft de klassieke 1-2-5-3 spelers-opstelling. Ze biedt de mogelijkheden van de "evergreen" Jupiter 7* en er werden daarenboven meerdere verbeteringen aangebracht : Een no-return systeem in de doelkast voorkomt dat hard geschoten ballen terug springen uit het doel. De spiraalveer is in de zijkanten uitgewerkt zodat de speler zich op het middenveld beter kan verdedigen tegen passes langs de kant. Kurk of synthetische ballen? Een tafel mag niet beoordeeld worden naar het type bal dat wordt gebruikt.

De Royal Star is verkrijgbaar in een Home en Competitie uitvoering. De Home editie is bedoeld voor privé gebruik terwijl de competitieversie is uitgerust met een (mechanische) muntproever en voor commerciële doeleinden is bedoeld (café’s e.d.).
De Royal Star tafel is een betaalbaar altenatief in de belgische tafelvoetbal markt.


Voetbaltafels